Kört fast? Råd och tips

Spraylim för glitter

2018-04-13 07:59 #0 av: wingren

Hej alla! Jag söker ett lim tillverkat speciellt för att limma fast glitter. Vart köper jag det och vilka märken är bra? Blivit tipsad om Design master glue for glitter, men hittar inte det på någon svensk sida 😞 Limmet måste hålla bra så jag inte har glitter överallt hemma när jag är klar med projektet. Det måste även vara genomskinligt så jag kan spraya och hälla på glitter om vartannat så hela ytan blir täckt. Jag är alltså inte ute efter någon metalicspray eller liknande utan just "glitter-spraylim". Hittade Design master på Amazon men aldrig handlat där, (se länken nedan). Funkar det till Sverige och vad blir frakt och risken för tull och så? Helst vill jag köpa från en svensk sida för jag är en mes men tipsa om allt/alla ni kan. Produkter, märken, webbshops. Bor ute på vischan så här ingen möjlighet att ta mig till nån storstad. Jättetacksam för svar!

https://www.amazon.com/gp/product/B00114TI48/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=ohhada-20&linkCode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B00114TI48

Anmäl
2018-04-20 13:19 #1 av: wingren

?

Anmäl
2018-05-10 12:44 #2 av: Finaparlor

Har aldrig använt det limmet, men förstår varför du inte fick svar här. Lim är alltid en sådan smaksak, tycker jag. Det som fungerar för den ena gillas inte alls av någon annan. Man måste alltid testa sig fram.
Kollade in länken, men vad jag kan se, så skickar de inte till Sverige. Det beror säkert på säkerhetsbegränsningar, lim har blivit mycket svårare att få tag i om det ska skickas över gränserna.
Min personliga favorit till MYCKET är E6000 (på tub till små projekt och som spray till större ytor),  men jag har inte testat det till just glitter.
https://finaparlor.se/verktyg-mm/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.