Papperspyssel/Scrapping

Sätta ihop 160 fotografier / minialbum?

2016-04-23 23:04 #0 av: perssonspotatis

Hej!

Jag har printat ca 160 fotografier i storleken 10x10 cm och jag skulle vilja sätta ihop dessa på något bra sätt då jag ska ge bort dem. Bunten blir ca 3,8 cm tjock. Vad jag egentligen är ute efter är ju något typ av minialbum för 10x10 cm foton, men vet någon om det finns några såna för så passa många foton?

Kan man annars göra hål och binda ihop dem? Det kommer ju dock göra det lite svårare att bläddra, men det kanske får duga..

Någon som har tips på hur jag löser detta? Gärna så fort som möjligt för det är brådis :(

Tusen tack på förhand!!

Anmäl
2016-04-25 10:09 #1 av: Niwa

Om jag inte är helt ute o cyklar så har jag gjort en tutorial på minialbum med kuvert här inne . Ta tjockare papper och skär till i den stl du vill ha sidorna + 1-1 1/2 cm på bredden gör sedan så många sidor som du behöver. Sedan viker du så den extra biten så den blir som en flärp och klistrar fast flärpen på nästa sida .
hmmm snabb förklaring kollar in efter min lillkille vart in hos dr och ser om du förstått vad jag svamlar om


Hälsa gärna på mig på Facebook.

Anmäl
2016-04-25 11:17 #2 av: perssonspotatis

Jag tror jag förstår vad du menar..  Men kommer inte detta bli otroligt tjockt om jag förutom fotografierna ska ha tjockt papper mellan varje?

Tack så jättemycket! Dock tror jag nästan mer att jag måste ta hål i kanten på alla fotografier och sedan binda ihop dem på något sätt. Frågan är bara vad som blir bäst.. 

Tack igen!

Anmäl
2016-04-25 11:50 #3 av: Niwa

Jo det blir rätt tjockt.
kanske laminera korten och sätta ihop?
Tänkte så det blir lite skydd åt fotona


Hälsa gärna på mig på Facebook.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.