Återvinning & Budget

Bältesväska av ett par gamla jeans

2015-02-13 12:57 #0 av: anki1

Av ett par uttjänta jeans, valde jag ut den framficka jag ville ha. . Sen  klippte jag bortlinningen delvis, vände jag byxan ut och in, och ritade runt den ficka jag skulle klippa efter. . klippte till ett bakstycke av ena benet. sydde på det med enkla tråckelstygn. Sen kom jag på att om jag sydde i ett foder kunde jag få en bättre väska sagt och gjort. då fick lag lossa linningen fån framsidan och sy på den på bakstycket.

Anmäl
2015-02-13 13:24 #1 av: Emo

Fiffigt.

Du som irriteras av bildväxlingen kan klicka på bilden så stannar hoppandet och du kan klicka på pilen på sidan för att själv växla till nästa bild, så hinner du se vad som finns på de olika bilderna.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2015-02-13 16:36 #2 av: Sindri

Kanonfint! Var det jeansen som var för stora? Vad gör du av resten?

Jag har nyligen sytt en bältesväska, men borde göra fler. Gillar inte handväskor och trivs inte i byxor. Är helt beroende av fickor, vilket inte alla kjolar och klänningar har.

Anmäl
2015-02-13 20:56 #3 av: anki1

jeansen var slut som jeans, jag hade kortat dom tidigare och sytt in benen på insidan. Nu gick sömmarna upp där jag sytt. så nu blev det en liten väska av den. resten går det nog att göra mer av. Det finns en framficka kvar och 2 bakfickor. kan nog bli lite. en liten del av ett ben ska nog bli en liten nålbok för mina pärlnålar. jag tror jag har någon bit mjuk magnet att sätta som stängning. Insidorna får bli av nån uttjänt trikå.

Anmäl
2015-02-15 17:46 #4 av: Marinas Mix

Tjusigt. Återvinning är superbra.Tummen upp

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning *Min blogg*
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.