OT (Off Topic)

Hjälp med bloggnamn

2013-11-29 11:59 #0 av: MissUndead

Hej allihopa!

Är riktigt sugen på att starta igång en blogg där jag visar mina egna kostymer, skapelser och pyssel. Det enda är att jag har fastnat på bloggnamnet. Så det hade varit jättesnällt och kul om ni ville hjälpa mig med det. Har massa bilder från saker jag har gjort som bara väntar på att läggas upp.

Vad som kommer att visas på bloggen är: egensydda kläder/kostymer, lerfigurer, fimolera, hattar, smycken, bakverk och kanske mer utöver det, haha. Gillar att pyssla med det mesta. Har en lite mörk stil: är hårdrockare/metal/gothtjej sedan många år tillbaka. Gillar att göra saker lite gothiskt/svart, "zombiefied" eller bara udda. Gillar även att gå på klubbar och klä ut mig i diverse outfits. Är också medlem i Viktorianska Föreningen i Göteborg och Steampunk i Göteborg samt håller även på med viking reenactment lite på somrarna.

Jag kommer att skriva på svenska men det ska gå att översätta till sitt eget språk på bloggen. Vill främst ha ett engelskt namn men ett på svenska fungerar såklart med. Har redan en annan blogg med en vän och där använder vi oss av Bloggspot, som jag tycker fungerar bra. Den är mer historisk inriktad på kläder, smycken och accessoarer. Men nu vill jag ha en blogg där min egna saker kommer fram och med ett lite mer mörkare tema, som är mer mig.


Här är några namn jag har funderat på:

Odd things from me

Disguised by night ( passar kanske mest för kostymdelen)

Wierd things by me

The many ways of me

Dark little things by me

Har sökt på alla de här fraserna på google och inget har kommit upp direkt. Kom jättegärna med förslag, tips eller vad ni tycker är bäst av de jag listade upp. :)

Sara

Anmäl
2013-11-30 11:23 #1 av: [JeanetteK]


Jag gillar "The many ways of me" bäst. Men det är ju så klart otroligt personligt vilket du själv vill ha. Det som gjorde att jag skulle valt det är att du har en ganska bred väg om du skulle välja att vrida din inriktning åt något annat håll. Om du fattar hur jag menar! Lycka till!

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2013-11-30 11:27 #2 av: Niwa

åh jag kommer in o kollar hos dig på stört Skrattar

första eller sista i din lista tror jag på.
eller

*Dark things by me.
*A little bit on the dark side
(My own design:costume,figures,jewelry et.c )Hälsa gärna på mig på Facebook.

Anmäl
2013-11-30 15:55 #3 av: Emo

Varför så långt namn? Ett kortare är lättare att komma ihåg.
Ett svenskt namn på en svensk sajt eller blogg anser jag vara mer seriöst. Kan man då hitta på ett namn som passar på flera språk, så skulle det vara fint.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2013-11-30 16:18 #4 av: Niwa

lite på den mörka sidan
mina egna designer: kostymer, kläder, smycken et.c


Hälsa gärna på mig på Facebook.

Anmäl
2013-12-05 14:11 #5 av: MissUndead

Tack för era kommentarer och tips!

Det är verkligen jättesvårt. Jag har väl en förkärlek till engelskan antar jag. Tycker det är så svårare att komma på något på svenska än engelska. 

#1 Tack för din kommentar! Ja, tycker den fungerar rätt bra också. Speciellt maskeraddelen passar in riktigt bra där. Sedan så kan jag göra mörka saker men gillar även att göra söta saker också, så det är nog ett av de bättre namnen faktiskt.  På svenska skulle det väl bli: "Jag på många olika sätt" . Ringer inte lika bra i mina öron. Hmn. Svårt som sagt.

#2 Åh, vad roligt att höra!:D "A little bit on the dark side" är fräckt också, det hade jag inte tänkt på." Lite på den mörka sidan" låter inte så dumt heller. :)

#3 Ja, ingen aning varför jag kommit på så långa namn, haha. Jag har väl en tendens att övergöra saker kanske. Jag har lätt för att skapa med händer med svårare att tänka fram sådana här saker. Har svårt att komma på svenska namn som inte låter töntigt/dåligt i mina öron. Är inte så förtjust i svensk musik eller svenska filmer, så har väl alltid haft en förkärlek till engelskan. Men jag får ta mig en funderare till då och se om jag kommer på något.

Tack till er som har svarat!!:)


Anmäl
2013-12-12 13:15 #6 av: Hannhis

Det jag kom på var "här kommer natten" men du kanske redan kommit på något? Du får väldigt gärna länka till din blogg så att vi kan se hur det blev!

Anmäl
2013-12-19 15:39 #7 av: MissUndead

#6 Den var cool med! Gillar Miss Li's tolkning av den låten med. ;)
Ja, det ska jag allt göra! Men klurar fortfarande på namnet. Men hoppas att få upp den om några veckor. :)

Anmäl
2014-03-13 10:41 #8 av: MissUndead

Hej!

Tack för era tankar och idéer runt mitt  bloggnamn! Satt länge och funderade sedan kom det bara: Nindrith

Nindrith är ett alvnamn som jag slumpande fram i ett gammalt spel jag spelade för många årsedan. Sedan dess har jag använt det när jag spelar och på andra ställen , det är aldrig upptaget. Kom verkligen inte fram till något mer orginellt eller något som klingade bättre än det. 

Har inte hunnit lägga upp så mycket där än, om det mesta har ni nog redan sett här. Men hade varit kul om ni vill gå in och kika ändå. :)

http://nindrithslife.blogspot.se/

Kolla också gärna in min andra blogg jag delar med en vän.

http://pastlifedesign.blogspot.se/

Ha det bra!
Sara

Anmäl
2014-03-13 11:43 #9 av: Emo

Vilket bra namn.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2014-03-13 11:57 #10 av: MissUndead

#9 Tack så mycket!! :)

Anmäl
2014-03-13 21:16 #11 av: Marinas Mix

Fint namn och en trevlig blogg

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning *Min blogg*
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.