Smycken

Cancer ängel

2011-07-21 12:11 #0 av: Love-

Hej!

För ett tage sena gick min farmor bort i cancer, hon bettyde/betyder väldigt mycket för mig och sorgen är ernom efter henne.

Jag har funderat på att göra och sälja cancer änglar för att stödja någon form av cancerfond, men har inte orkar skiva om detta eller sätta denna plan i verk innan pga sorgen men nu tänkte jag sätta planen i verk men har liter frågor som jag skulle vilja ha hjälp med.

 

* Vilken cancerfon ska jag sattsa på?

* Hur mycket ska dem kosta samt hur mycket av summa ska gå till cancerfonden?

* Kan man sälja dem här inne på pyssel i fokus?

 

Jag kommer fösöka göra cancer änglar som du/ni kan ha i halsband, örhäng samt så ni kan fästa dem vart ni själv känner för, men jag kommer börja med lite enklare och se hur det går, går det bra och om folk vill köpa kommer jag utvekla det mer och kanske till och med börja göra och sälja anda smycken som sjäkvklar stödjer någon cancerfond

Besök gärna min FB:sida:http://www.facebook.com/RosaliesDesign och min hemsida http://www.rosaliessmycken.n.nu/
 Medarbetare på återbruk , trädgård och Feminism

 

  

Anmäl
2011-08-01 19:07 #1 av: Khora

Jag vet inte vilken fond du ska satsa på, välj en som har 90 konto bara. jag tror det är lättast att börja sälja till bekanta/familj, ta kontakt med olika affärer i närheten och fråga om de vill sälja dina änglar.

jag har börjat sy nallar till förmån för nhr, jag återanvänder gamla tyger så jag har ingen direkt utgift, det kostar dig lite mer men jag tycker att så mycket som möjligt ska gå till den fond du väljer.

Anmäl
2011-08-04 01:57 #2 av: snuz

Håller med khora, se till att organisationen/fonden du väljer har 90konto -det innebär att en klar majoritet av de intäkter de har går direkt till ändamålet, och inte till löner, administrativa utgifter etc. 

Hur stor är kostnaden för själva tillverkningen?

Prata med någon som säljer smycket på nätet och kolla hur man på bäst sätt gör.

Jättebra idé förövrigt!

Anmäl
2011-08-07 12:38 #3 av: jesse741

Villken bra idé!!!! Cancerfonderna behöver alltid hjälp.

Tycker du ska satsa på en fond som känns "rätt" för dig, som ligger dig lite extra varmt om hjärtat.

Det finns ju redan en del som säljer änglar för cancerfonden. Kolla lite på nätet hur dom ser ut och vad dom tar betalt. Här é några sidor:

http://www.skyddsanglar.se/31446812

http://elsasanglar.shop.textalk.se/anglar-i-akta-silver/

Hur mycket som ska gå till fonden bestämmer du ju själv. Jag tycker ju att det är bra att så mycket som möjligt går till dom men det är ju upp till dig.

Försäljningen kan ske på olika sätt. Man kan ju fråga nära och kära att köpa, nätet, fråga butiker i närheten om du får sälja några hos dom, stå på loppisar/marknader m.m.

Lycka till!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.