Ljus

Geléljus

2008-08-30 19:28 #0 av: Tindrar

Vart hittar du billigaste alternativet på geléljusmassan? Såg på panduro, men tyckte det var ganska dyrt.. Men vill köpa på affär i Stockholm, alltså inte över internet om det inte är fraktfritt:) Ska antaglien fylla dom med kanel, kaffebönor, snäckor, små stenar, kanske pärlor då det skulle vara snyggt:)

Anmäl
2008-09-02 00:18 #1 av: CarolineO

Jag har köpt min massa på Panduro... hade ingen ork just då att leta efter mer ställen...  Har du testat att Googla på det?

Vet att vi har en medlem som har affär i Malmö (var det väl??) De kanske är billiga med hemleverans?

Anmäl
2008-09-11 19:11 #2 av: simzonites

Kanske hittar du något här: http://www.joelvax.se/

/Lotta

/Lotta

Anmäl
2009-07-20 22:33 #3 av: crilda

Hejsan

Tyvärr så är det nog så att den bästa och säkraste gelen hittar du på joelvax som ligger i MunkaLjungby utanför Ängelholm, där har dom även ljusfärg och diverse saker som du kan stoppa i ljusen.

Om du just har börjat så tänk på att ALDRIG lägga i något brännbart typ socker, blommor osv. och lämna aldrig ljusen tända d.v.s. behandla dom som vanliga stearinljus

För bästa resultat, använd alltid glas som går utåt eller låga glas som är raka annars får dom inte tillräckligt med syre och då sotar dom

Lycka till // crilda

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.