Utomhuspyssel

kan du ge tips?

2009-04-23 12:43 #0 av: inisklo

Jag har 2 parabol talrikar.En stor o en liten..som ska blir blomsrer nåntig..Själv ha jag tänk ,att ha stora ovan för marken under halv m o sen nåntig mellan o sen den lilla.Några hål dit  o hit till dom talrikar  förstås om man ska ha jord o blommor där.Som hjäp har jag stenar,stora cement rör,(eller kallar man dom betong?)lite av  allt (nästan)har jag.Tro sjäv ibland,att här är återv.stationSkrattandeKul om vi kan komma på nåt tillsaman med.

Anmäl
2009-04-27 18:09 #1 av: CarolineO

Hmmm....
Du skulle ju kunna lägga några stenar i botten, och ställa den stora tallriken på... med blommor i.
Sen är ju frågan om man kunde hittat några typ ståltrådar, fast av mkt grövre sort, som den lilla kunde balanserat på....

Eller om du sätter några av stenarna i den stora oxå en stor sten i mitten upp till den lilla och bara har blommor runt om den... Om det lyckas balansera på det...?

Anmäl
2009-04-28 12:43 #2 av: inisklo

#1 JUU Du..jag hadde typ samma ide...men jag tänkte ny lite..det lilla som jag kan hah-hah tänka nåt..

Efter som jag har så mycke stenat o både små o stora..jaa vau..då tar jag dom stora,gör kaska stor ring av,stora stenar,försöker också se,att det blir kanska så blatt.Om man vill då kan ta cement o gjyta,att dom håller bätre i hopp.

Sen tar  jag jord oh hyller den stora utom i mitten för där kan det då också vara stenar.sen den lilliksen på o jord o då har inisklo vacker blomster nånting..som ingen annan ha,för andra ha sin tv o parabol kvar..förstos..

Det var jätte kul,att du ledde mig till..bra lösning som ser nu redan,att utväklas.Skriver sen hur det blev.

O NU BEHÖVER JAG INTE MER VÄNTA HELLER,ATT KOMMA PÅ NÅT.NU ÄR DET SÅ..TACK CAROLINEO

Anmäl
2009-04-28 13:40 #3 av: CarolineO

Vad roligt :-D
Du måste visa bild sen på hur det blir!!!  Skrattande

Anmäl
2009-04-29 09:46 #4 av: inisklo

ObestämdJaa-a du CarolineO..hur tror du,att det går,att visa bild..den här datoren som jag har lånat finns ej sån fines..men jag brättar sen.Flörtkan hända,att någångån,när du minst anar får du o andra se minSkrattande konstvärk.

Anmäl
2009-04-29 12:17 #5 av: CarolineO

Hahaha.... Vi får hålla tummarna för att det kanske kommer Flört
Annars får vår goda fantasi hjälpa till när du berättar om hur det blev  =0)

Anmäl
2009-04-29 22:58 #6 av: inisklo

#5 hahaha...vänta bara..du jag har ej hunnit börja än för jag har så mycke annat,men jag börjar direkt när jag vet var jag vill ha den.Tomten är så stor o jag vet sen gammalt,att bätre vänta o känna riktigt var man vill ha nåt..att man inte sen nästa dag flyttar allt osv.silivip...

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.