Om Pyssel iFokus

Välkommen till Pyssel iFokus!

På Pyssel är det fritt fram för alla pysseltokiga att dela med sig av sina favoritpysseltips.

Vi har några skrivregler viktigt är att du läst och förstått dem.

Vi delar gärna med oss av våra alster, för att inspirera andra. Vi har även tävlingar och utmaningar med jämna mellanrum för att få utlopp för kreativiteten och skapa en härlig stämning inne på sajten.

Jag som är sajtvärdinna heter Marina. Om ni undrar över något, vill skriva artiklar eller kanske saknar något på sajten får ni gärna skicka mig ett PM!

Jag hoppas att du kommer hitta svaren på dina frågor och trivas på sajten och kanske träffa nya vänner som delar ditt intresse för  pyssel. Önskar att du delar med dig av det du tycker är roligt och lärorikt.

 Om mig: Har alltid älskat färg och form och design. Är lite periodare när det gäller olika sorters pyssel, pärlerier har en stor plats i mitt pysslande.

Lär mig mycket via nätet, kommer på smarta tips och tricks, som jag gärna delar med mig av.

Ni hittar mig även på Pärlpyssel

Jag hoppas att Du vill bidra med Dina favorittips för att detta ska vara ett aktivt, roligt och trevligt pysselforum. Kom ihåg att ingen fråga är för dum att ställa, alla har olika erfarenheter och genom detta kan vi hjälpa varandra att bli bättre pysslare. Som ett led i att göra internet tillgängligt för alla är Pyssel på väg att bli anpassat för synskadade. Detta innebär att vi inte använder förkortningar, upprepade tecken och inte använder egna smileysar, använd istället de som finns ovanför skrivfälten.

Vänligen observera att såväl texterna som bilderna på denna sajt ligger under copyright och får endast användas för privat bruk.

PYSSLIGT VÄLKOMNA!

Önskar

Marina och medarbetarna

Värd

Avatar för Sajtvärd saknas

Medarbetare

Avatar för Emo Avatar för Hubert.prp